Storuri romane

 Cel mai frecvent intalnite de departe sunt storurile cu culisare pe verticala, avand cadrul culisant realizat din aluminiu datorita greutatii reduse si usurintei cu care acesta este montat si fixat pe de tavan sau pereti.
Storurile sunt foarte similare ca si concept cu rulourile, aproape identic. Singura diferenta, neconfirmata si agreata de toti specialistii din domeniu este ca in practica materialul rulant este in general textil, storurile avand mai mult un rol estetic decat functional.
Jaluzelele romane sunt realizate dintr-o gamă variată de materiale textile care se întreţin şi se curăţă uşor, materialul se poate detaşa de pe şina de aluminiu, apoi se poate curata, spala, calca şi repune pe sistem.
Au ca destinaţie atât locunţele particulare, cât şi spaţiile business .

Avantajele storurilor romane :
– Pot fi confectionate din orice material textil (perdea/draperie);
– Au un aspect foarte romantic, facand din orice fereastra la care sunt montate, un punct de atractie;
– Manevrare simpla, tin loc și de perdea și de draperie;
– Util în spatii functionale – pe holuri/bucatarii, bai, geamuri secundare dintr-o camera;
– Pot fi montate in geamuri asimetrice, prin croirea materialului;

Storurile romane repezinta o varianta moderna estetica si functionala de a imbraca ferestrele. Acestea pot fi confectionate in diferite moduri: intinse cu tije orizontale sau fara, cu falduri sau in stil venetian, din orice tip de material. Sunt actionate de un snur si culiseaza pe inaltime putand astfel sa se regleze intensitatea luminii.
Jaluzele romane sunt ideale pentru spatiile mici, pentru cei care prefera liniile drepte, netede, in detrimentul faldurilor facute de perdelele obisnuite.

Desi jaluzelele, draperiile sau chiar rulourile va pot oferi o intimitate multumitoare, storurile romane depasesc aceasta bariera si va garanteaza o protectie sporita. Discutam atat despre o protectie impotriva razelor soarelui cat si a privirilior indiscrete ale vecinilor .

Transmite dimensiunile in cadrul unui email la adresa: paradisul.jaluzelelor@gmail.com sau la numarul de telefon: 0724.123.376 si vei primi o oferta finala de pret.
Pentru clientii din Bucuresti, efectuam gratis masuratorile si prezentam catalogul cu mostre la domiciliul sau locatia lor.
Livram gratuit produsele noastre prin reprezentanti in Bucuresti si in zonele aproapiate iar pentru restul tarii prin firma de curierat rapid.

Detalii tehnice sistem 

Call Now Button