ROLETE OPACE


Roletele opace mai sunt numite si rulouri textile blackout, deoarece impiedica total patrunderea luminii in biroul sau locuinta ta datorita peliculei aplicate pe suprafata orientata catre exterior.
Ştim cât este de important somnul pentru organism, starea de spirit si dietă. Pentru a obtine un randament sporit la serviciu, şcoală sau pentru a avea o dispoziţie mai bună, avem nevoie de un somn odihnitor .
Chiar dacă doresti sa dormi mai mult intr-o zi de sâmbată sau vrei să te odihnesti după o tură de noapte, noi iti oferim soluţia. De departe cel mai mare inconvenient pentru toate aceste este soarele, fără de care nu ar exista nimic in lumea nostră, dar pe care vrem să-l îmbunăm atunci când vrem să ne reîncărcăm bateriile.
Chiar dacă esti din Bucureşti sau din oricare alt oraş vrem să avem un aport în odihna familiei tale, cu ajutorul rulourilor interioare opace.
Mai jos iti prezentăm cateva din mostrele cu materialele din care putem produce orice cantitate la dimensiunea potrivită cu geamurile locuinţei tale.

MOSTRE RULOURI INTERIOARE OPACE – BLACKOUT

Printre facilităţile de care vei avea parte dacă alegi aceasta solutie de umbrire, amintim:

  • odihnă sporită
  • temperatură scazută
  • design
  • intimitate

In imaginea din stânga sunt prezentate câteva din materialele din care se pot confectiona.

rolete-bucuresti-rolete-opace-rolete-blackout-sector-5_orig

Ca şi in cazul celorlalte produse pe care le comercilizăm oferim variante generoase din care poţi alege si care se vor potrivi intocmai cu designul din camera ta. Rulourile interioare se incadrează perfect si in hoteluri, putând avea atât rol decorativ cât şi practic.

Roletele textile interioare opace, au aplicata pe partea orientata catre exterior un cauciuc de culoare alba pentru a stopa patrunderea luminii.

rolete-bucuresti-rolete-opace-rolete-blackout-sector-5-verso_orig

Dacă insă nu doresti ca partea de pe verso sa aibă aplicat cauciucul de culoare alba, oferim si varianta de cauciuc fabricat in aceeaşi culoare cu faţa principală a roletelor.

Bineinteles ca si acest tip se poate personaliza dar numai pe partea textilă. Pentru mai multe detalii , te rugăm să vizitezi rubrica noastră Produse Personalizate .

​Gama de materiale este mult mai variata, decat am prezentat, dar pentru o alegere potrivita, preferam sa ne deplasam GRATIS si sa prezentam catalogul cu mostre.


ÎNTUNERIC PENTRU UN SOMN LINIŞTIT !

Principala atribuţie a roletelor opace, este intunecarea camerei. Dacă optezi pentru acesta varianta de rulouri interioare, vei putea controla nivelul de lumină cât si menţine o temperatura mai mică in incăpere. In plus acestea au suprafaţa orientată spre exterior acoperită de o peliculă din cauciuc. Ele au atât rol practic, cât si decorativ, având o contribuţie importantă la designul din camera ta. Paleta larga de culori poate satisface dorinţele şi celui mai pretenţios client, dacă insă nu doresti sa fie monocolore oferim variante cu modele prestabilite.

Un alt plus cu care venim pe piata din Romania este producerea de rolete personalizate la comanda, ne poti trimite o fotografie, fie cu sigla companiei tale, fie cu un peisaj din Romania, Europa sau cu minunata ta familie si personalizam produsele in cel mai scurt timp. Pentru mai multe exemple viziteaza si pagina “Produse Personalizate“ .

Roletele pot fi montate pe rama geamului unde oferim variante diversificate, atat pentru tamplărie de culoare alba cât şi pentru tâmplărie maro, putând armoniza cu geamurile existente. Bineinteles dacă nu doresti sau spaţiul nu permite montarea lor, acestea pot fi adaptate foarte uşor pentru un montaj pe suprafeţe de beton, rigips, bca etc.

MASURATORI ROLETE TEXTILE OPACE

Pentru a efectua chiar tu masuratorile pentru rulourile interioare si foarte bune la pret, trebuie sa ai in vedere cateva aspecte foarte simple si usor de pus in practica.
Stabilirea locului unde doresti montajul lor. Ia in calcul distanta pana la perete a geamului, deoarece in partea de sus vei avea un surplus de 4-8 centimetri sau mai mult(in functie de inaltimea roletei) si sunt cazuri in care geamul nu se va mai deschide la maxim.
Pentru un rezultat precis este obligatoriu ca instrumentul de masurat(ruleta de preferat) sa fie intins .

​Exista doua variante: simple sau cu caseta .

ROLETE TEXTILE OPACE SIMPLE
rolete-textile-opace-bucuresti_orig
ROLETE TEXTILE OPACE CU CASETA
  1. Rolete textile opace simple sau fara caseta

Pentru cele simple, modul in care trebuie sa efectuezi masuratorile, este urmatorul :
Masoara exact(fiecare milimetru este important):

  • inaltimea totala a geamului – sticla, la care se adauga bagheta de 15 – 20 mm(poate diferi putin de la producator, la producator) in fiecare parte(stanga si dreapta ) din structura geamului termopan, de aici rezultand inaltimea panza. Daca sticla are inaltimea 1000 mm, trebuie adaugati 30 – 40 mm(in functie de producator) rezultand o inaltime panza de: 1030-1040 mm.
  • latimea totala a geamului – sticla, la care se adauga bagheta de 15 – 20 mm (poate diferi putin de la producator, la producator) in fiecare parte(stanga si dreapta) din structura geamului termopan, de aici rezultand latimea panza. Daca sticla are latimea 900 mm, trebuie adaugati 30 – 40 mm(in functie de producator) rezultand o latime panza de: 930 – 940 mm

Poti folosi ca exemplu imaginea de mai jos, unde inaltimea panzei este reprezentata de o sageata rosie si latimea panzei de o sageata verde. Observati ca fiecare sageata cuprinde si bagheta de 15-20 mm de care v-am spus mai sus.

​!!! Atentie pe langa latimea panzei pe care ai masurat-o conform indicatiilor, sistemul de prindere/actionare depaseste cu inca 40 mm panza(20 mm stanga si 20 mm in dreapta). Pentru noi este suficient sa ne trimiti dimensiunea panzei in cazul roletelor simple, dar trebuie luat in considerare acest aspect, deoarece sunt cazuri in care lipsa spatiului nu permite montarea roletei!!!

     2. Rolete textile opace cu caseta

Pentru cele cu caseta, modul in care trebuie sa efectuati masuratorile, este urmatorul:
Masoara exact(fiecare milimetru este important):

  • inaltimea totala a geamului – sticla, la care se adauga bagheta de 15 – 20 mm, (poate diferi putin de la producator, la producator) in fiecare parte ( stanga si dreapta ) din structura geamului termopan, de aici rezultand inaltimea finala. Daca sticla are inaltimea 1000 mm, trebuie adaugati 30 – 40 mm(in functie de producator) rezultand o inaltime finala de : 1030-1040 mm.
  • latimea totala a geamului – sticla, rezultand latimea panzei. Dimensiunea panzei trebuie sa fie exact cat e sticla. ​
  • latimea totala a geamului – sticla, la care se adauga bagheta de 15 – 20 mm (poate diferi putin de la producator, la producator) in fiecare parte(stanga si dreapta) din structura geamului termopan, de aici rezultand latimea finala. Daca sticla are inaltimea 900 mm, trebuie adaugati 30 – 40 mm (in functie de producator) rezultand o inaltime finala de : 930 – 940 mm.

Poti folosi ca exemplu imaginea de mai jos, unde inaltimea este reprezentata de o sageata rosie si latimea de o sageata verde.
​Observati ca fiecare sageata are extremitatiile in interiorul geamului.

Pentru roletele cu caseta este necesar sa ne trimiti trei dimensiuni: inaltime totala – latime panza si latime finala.

Daca ai nevoie de putin ajutor, un consilier te poate ajuta de luni pana sambata.

Transmite dimensiunile in cadrul unui email la adresa: paradisul.jaluzelelor@gmail.com sau la numarul de telefon: 0724.123.376 si vei primi o oferta finala de pret.

Pentru clientii din Bucuresti, efectuam gratis masuratorile si prezentam catalogul cu mostre la domiciliul sau locatia lor.

Livram gratuit produsele noastre prin reprezentanti in Bucuresti si in zonele aproapiate iar pentru restul tarii prin firma de curierat rapid.

Call Now Button