ROLETE TEXTILE PENTRU INTERIOR .


Rulourile textile semiopace sunt varianta potrivita pentru oricine doreste sa diminueze lumina solara, dar nu asteapta intunecarea totala a incaperii. Vom incepe prin prezentarea variantelor de modele din care poţi alege rolete in Bucureşti dar şi in provincie . Calitatea materialelor va creea un spaţiu mai răcoros, dar şi mai prietenos. In această pagină dorim sa punem accent pe materiale care permit luminii să pătrundă intr-un mod plăcut, ne referim la rolete semiopace.

 

  • Mostre rolete semiopace, uni, dar care acordă o notă de eleganţă camerei tale. Ele se pot folosi cu succes in hoteluri, spaţii comerciale, restaurante, şcoli si nu numai.

 

 

  • Mostre rulouri interioare semiopace, simple. Acestea sunt viu colorate putând armoniza cu orice fel de cameră, chiar dacă ne referim la spaţiul intim al unui adolescent sau la biroul unde it desfăsori activitatea.
rolete-bucuresti-rolete-textile-semiopace-sector-2_orig

 

  • Mostre rolete semiopace, cu model. Iti oferim posibilitatea de a alege din variante cu model prestabilit, dar asta nu inseamnă ca doar atât putem face. Viziteaza rubrica Rolete personalizate si poti fi chiar tu designerul .
STIL, CONFORT, CALITATE, SELECTIE!

Rulourile interioare semiopace sunt potrivite in principal pentru clădirile de birouri permiţând luminii să patrundă in incăpere, dar nu intr-un mod deranjant, oferind posibilitatea creări unui mediu plăcut de munca pentru angajaţii tai. Dacă până acum biroul trebuia aranjat intr-o anumită poziţie, deoarece soarele producea un disconfort, cu ajutorul roletelor semiopace eliminăm aceasta problemă. Totodată datorită gradului de pătrundere al luminii le recomandăm pentru office deoarece nu intuneca total incăperea.

Suntem singuri veti rămâne intipăriţi in mintea colaboratorilor dacă sala de conferinţă va fi accesorizată cu rolete personalizate cu logoul companiei. De asemenea roletele semiopace sunt favorabile personalizării pe exteriorul geamului, neavând aplicata acea peliculă de cauciuc. Vrem să avem un aport atât in confortul dumneavoastră moral cât şi material. Oraşul Bucureşti este intr-o continuă transformare şi chiar dacă aveţi biroul la etajul 10, suntem singuri că imprimarea pe exterior nu va rămâne neobservată .
Acest tip de rolete se potriveşte si cu locuinţă ta, decizia privind gradul de pătrundere al luminii iti apartine.

MASURATORI ROLETE TEXTILE SEMIOPACE

Pentru a efectua chiar tu masuratorile pentru roletele textile semiopace si la un pret accesibil, trebuie sa ai in vedere cateva aspecte foarte simple si usor de pus in practica.
Stabilirea locului unde doresti montajul lor. Ia in calcul distanta pana la perete a geamului, deoarece in partea de sus vei avea un surplus de 4-8 centimetri sau mai mult(in functie de inaltimea roletei) si sunt cazuri in care geamul nu se va mai deschide la maxim.
Pentru un rezultat precis este obligatoriu ca instrumentul de masurat(ruleta de preferat) sa fie intins .

​Exista doua variante de rolete textile semiopace: simple sau cu caseta .

ROLETE TEXTILE FARA CASETA SEMIOPACE
ROLETE TEXTILE CU CASETA SEMIOPACE
  1. Rolete textile semiopace simple sau fara caseta

Pentru cele simple, modul in care trebuie sa efectuezi masuratorile, este urmatorul :
Masoara exact(fiecare milimetru este important):

  • inaltimea totala a geamului – sticla, la care se adauga bagheta de 15 – 20 mm(poate diferi putin de la producator, la producator) in fiecare parte(stanga si dreapta ) din structura geamului termopan, de aici rezultand inaltimea panza. Daca sticla are inaltimea 1000 mm, trebuie adaugati 30 – 40 mm(in functie de producator) rezultand o inaltime panza de: 1030-1040 mm.
  • latimea totala a geamului – sticla, la care se adauga bagheta de 15 – 20 mm (poate diferi putin de la producator, la producator) in fiecare parte(stanga si dreapta) din structura geamului termopan, de aici rezultand latimea panza. Daca sticla are latimea 900 mm, trebuie adaugati 30 – 40 mm(in functie de producator) rezultand o latime panza de: 930 – 940 mm

Poti folosi ca exemplu imaginea de mai jos, unde inaltimea panzei este reprezentata de o sageata rosie si latimea panzei de o sageata verde. Observati ca fiecare sageata cuprinde si bagheta de 15-20 mm de care v-am spus mai sus.

​!!! Atentie pe langa latimea panzei pe care ai masurat-o conform indicatiilor, sistemul de prindere/actionare depaseste cu inca 40 mm panza(20 mm stanga si 20 mm in dreapta). Pentru noi este suficient sa ne trimiti dimensiunea panzei in cazul roletelor simple, dar trebuie luat in considerare acest aspect, deoarece sunt cazuri in care lipsa spatiului nu permite montarea roletei!!!

     2. Rolete textile semiopace cu caseta

Pentru cele cu caseta, modul in care trebuie sa efectuati masuratorile, este urmatorul:
Masoara exact(fiecare milimetru este important):

  • inaltimea totala a geamului – sticla, la care se adauga bagheta de 15 – 20 mm, (poate diferi putin de la producator, la producator) in fiecare parte ( stanga si dreapta ) din structura geamului termopan, de aici rezultand inaltimea finala. Daca sticla are inaltimea 1000 mm, trebuie adaugati 30 – 40 mm(in functie de producator) rezultand o inaltime finala de : 1030-1040 mm.
  • latimea totala a geamului – sticla, rezultand latimea panzei. Dimensiunea panzei trebuie sa fie exact cat e sticla. ​
  • latimea totala a geamului – sticla, la care se adauga bagheta de 15 – 20 mm (poate diferi putin de la producator, la producator) in fiecare parte(stanga si dreapta) din structura geamului termopan, de aici rezultand latimea finala. Daca sticla are inaltimea 900 mm, trebuie adaugati 30 – 40 mm (in functie de producator) rezultand o inaltime finala de : 930 – 940 mm.

Poti folosi ca exemplu imaginea de mai jos, unde inaltimea este reprezentata de o sageata rosie si latimea de o sageata verde.
​Observati ca fiecare sageata are extremitatiile in interiorul geamului.

Pentru roletele cu caseta este necesar sa ne trimiti trei dimensiuni: inaltime totala – latime panza si latime finala.

Daca ai nevoie de putin ajutor, un consilier te poate ajuta de luni pana sambata.

Transmite dimensiunile in cadrul unui email la adresa: paradisul.jaluzelelor@gmail.com sau la numarul de telefon: 0724.123.376 si vei primi o oferta finala de pret.

Pentru clientii din Bucuresti, efectuam gratis masuratorile si prezentam catalogul cu mostre la domiciliul sau locatia lor.

Livram gratuit produsele noastre prin reprezentanti in Bucuresti si in zonele aproapiate iar pentru restul tarii prin firma de curierat rapid.

Call Now Button