ROLETE ZEBRA SAU DAY AND NIGHT
Roletele Zebra sunt varianta imbunătăţita a rulourilor interioare textile, pot oferi acelasi grad de umbrire, dar pot lasa si lumina sa patrunda in incaperea ta prin imbinarea celor doua tipuri de materiale. Acest sistem este disponibil atât in variantă simplă cât şi in variantă cu casetă si ghidaje laterale, precum şi o a treia variantă la care se poate adapta actionarea electrică.
De asemenea acest tip de rolete zebra includ doua tipuri de material textil, cu grade diferite de transparenta, dispuse alternativ pe verticala, in doua planuri. Prin actionarea lantisorului, materialele se suprapun si regleaza lumina la intensitatea dorita. In timpul zilei se poate opta pentru o iluminare maxima a incaperii, in timp ce noaptea se poate alege o iluminare minima, sau invers, dupa preferinte si necesitati.

MOSTRE ROLETE ZEBRA / DAY AND NIGHT
1471693779

​Colectia “Natura” va crea o simbioza perfecta intre geamul tau si sistemele de umbrire. Pe langa rolul estetic superior, pe care il au, functiile lor practice sunt pe masura. Poti regla intensitatea luminii si locurile pe unde doresti sa patrunda in locuinta ta.

Culorile prezentate mai sus se pot incadra in orice decor, dar asta nu e tot, iti oferim posibilitatea sa alegi orice altă culoare sau model pentru producerea roletelor zebra sau cum mai sunt numite day and night. Viziteaza rubrica Rolete , unde vei găsi mai multe detalii despre personalizarea lor . Trebuie doar să ne trimiţi o imagine cu o rezoluţie cât mai bună si noi o aducem in camera ta.

 

Pentru roletele amplasate direct pe fereastră, este nevoie de un spaţiu lateral suficient intre tocul ferestrei si perete, pentru a putea deschide geamul cât mai mult. De asemenea, rulourile amplasate pe perete, deasupra tocului, trebuie să permită deschiderea ferestrei. Pentru varianta cu caseta si ghidaje, principala problemă poate fi distanţa dintre tocul ferestrei si perete. Caseta roletei necesită spaţiu suplimentar pentru a putea permite deschiderea completă a geamului.

MASURATORI ROLETE ZEBRA

 

Pentru a efectua chiar tu masuratorile pentru rulourile interioare zebra sau day and night, trebuie sa ai in vedere cateva aspecte foarte simple si usor de pus in practica.
Stabilirea locului unde doresti montajul lor. Ia in calcul distanta pana la perete a geamului, deoarece in partea de sus vei avea un surplus de 4-8 centimetri (in functie de inaltimea roletei) si sunt cazuri in care geamul nu se va mai deschide la maxim.
Pentru un rezultat precis este obligatoriu ca instrumentul de masurat (ruleta de preferat) sa fie intins .

​Exista doua variante de rolete zebra: simple sau cu caseta

ROLETE ZEBRA / DAY AND NIGHT SIMPLE
​ROLETE ZEBRA / DAY AND NIGHT CU CASETA
  1. Rolete zebra simple sau fara caseta

​Pentru cele simple, modul in care trebuie sa efectuezi masuratorile, este urmatorul :Masoara exact(fiecare milimetru este important):

  • inaltimea totala a geamului – sticla, la care se adauga bagheta de 15 – 20 mm(poate diferi putin de la producator, la producator) in fiecare parte(stanga si dreapta ) din structura geamului termopan, de aici rezultand inaltimea panza. Daca sticla are inaltimea 1000 mm, trebuie adaugati 30 – 40 mm(in functie de producator) rezultand o inaltime panza de: 1030-1040 mm.
  • latimea totala a geamului – sticla, la care se adauga bagheta de 15 – 20 mm (poate diferi putin de la producator, la producator) in fiecare parte(stanga si dreapta) din structura geamului termopan, de aici rezultand latimea panza. Daca sticla are latimea 900 mm, trebuie adaugati 30 – 40 mm(in functie de producator) rezultand o latime panza de: 930 – 940 mm

Poti folosi ca exemplu imaginea de mai jos, unde inaltimea panzei este reprezentata de o sageata rosie si latimea panzei de o sageata verde. Observati ca fiecare sageata cuprinde si bagheta de 15-20 mm de care v-am spus mai sus.

​!!! Atentie pe langa latimea panzei pe care ai masurat-o conform indicatiilor, sistemul de prindere/actionare depaseste cu inca 40 mm panza(20 mm stanga si 20 mm in dreapta). Pentru noi este suficient sa ne trimiti dimensiunea panzei in cazul roletelor simple, dar trebuie luat in considerare acest aspect, deoarece sunt cazuri in care lipsa spatiului nu permite montarea roletei!!!

     2. Rolete zebra sau day and night cu caseta

Pentru cele cu caseta, modul in care trebuie sa efectuati masuratorile, este urmatorul:
Masoara exact(fiecare milimetru este important):

  • inaltimea totala a geamului – sticla, la care se adauga bagheta de 15 – 20 mm, (poate diferi putin de la producator, la producator) in fiecare parte ( stanga si dreapta ) din structura geamului termopan, de aici rezultand inaltimea finala. Daca sticla are inaltimea 1000 mm, trebuie adaugati 30 – 40 mm(in functie de producator) rezultand o inaltime finala de : 1030-1040 mm.
  • latimea totala a geamului – sticla, rezultand latimea panzei.Dimensiunea panzei trebuie sa fie exact cat e sticla. ​
  • latimea totala a geamului – sticla, la care se adauga bagheta de 15 – 20 mm (poate diferi putin de la producator, la producator) in fiecare parte(stanga si dreapta) din structura geamului termopan, de aici rezultand latimea finala. Daca sticla are inaltimea 900 mm, trebuie adaugati 30 – 40 mm (in functie de producator) rezultand o inaltime finala de : 930 – 940 mm.

Poti folosi ca exemplu imaginea de mai jos, unde inaltimea este reprezentata de o sageata rosie si latimea de o sageata verde.
​Observati ca fiecare sageata are extremitatiile in interiorul geamului.

Pentru roletele cu caseta este necesar sa ne trimiti trei dimensiuni:inaltime totala – latime panza si latime finala.

Daca ai nevoie de putin ajutor, un consilier te poate ajuta de luni pana sambata.

Transmite dimensiunile in cadrul unui email la adresa: paradisul.jaluzelelor@gmail.com sau la numarul de telefon: 0724.123.376 si vei primi o oferta finala de pret.

Pentru clientii din Bucuresti, efectuam gratis masuratorile si prezentam catalogul cu mostre la domiciliul sau locatia lor.

Call Now Button