PERDELE PERSONALIZATE

Dăcă ai impresia ca lipseşte ceva de la geamul tau si nu găsesti modelul dorit, noi avem soluţia . Producem perdele la comandă, nu doar la dimensiunea dorită de client, dar si cu imaginea pe care clientul şi-o doreşte .
Primul pas ar fi cautarea imaginii dorite. După ne ocupăm noi. Venim la tine, iti aratăm catalogul cu materiale şi in mai puţin de 12 zile lucratoare vei avea perdele mult dorite.

IMPRIMAREA MODELULUI POTRIVIT
După ce am stabilit ce model se potriveşte cu camera ta noi ne vom ocupa de tot.

Putem produce orice dimensiune, nu contează dacă doresti perdele pană la podea sau până la baza geamului.

Ştim de câte ori am fost nevoiţi sa apelăm la ajutorul rudelor sau al prietenilor pentru montarea produselor nou achiziţionate. Am inceput această activitate dorind să oferim exact ce aşteptăm sa primim. Dacă esti din Bucureşti sau din judeţele apropiate ne ocupăm de montarea perdelelor, jaluzelelor, draperiilor si al roletelor.

MASURATORI PERDELE PERSONALIZATE

​Pentru a efectua chiar tu masuratorile pentru perdele trebuie sa ai in vedere cateva aspecte foarte simple si usor de pus in practica.
Stabilirea locului unde doresti montajul lor.
Pentru un rezultat precis, daca spatiul are latimea sau inaltimea mai mare, este imperios ca instrumentul de masurat (ruleta de preferat) sa fie intins la maxim.
Masoara exact (fiecare milimetru este important) :

  • inaltimea totala a spatiului, trebuie masurat in minim 3 locuri pentru a nu fi diferente de nivel, din cea mai mica se scad intre 30 si 50 milimetri(in functie de spatiul pe care doresti sa il lasati in partea de jos sau cea de sus), rezultand inaltimea finala.
  • latimea totala a spatiului, pentru perdele personalizate este necesar ca latimea sa fie minim dubla in comparatie cu latimea spatiului, rezultand latimea finala . Daca spatiul are latimea de 3 metri, perdeaua trebuie sa aiba latimea de 6 metri.

Poti folosi ca exemplu imaginea de mai jos, unde inaltimea este reprezentata de o sageata rosie si latimea de o sageata verde. Din dimensiunile luate conform imaginii, trebuie scazuti cei 30-50 mm pentru inaltime si dublata latimea .

Transmiteti dimensiunile in cadrul unui email la adresa : paradisul.jaluzelelor@gmail.com sau tel : 0724 123 376 si veti primi o oferta ce va contine pretul final.

​Pentru clientii din Bucuresti, efectuam gratis masuratorile si prezentam catalogul cu mostre la domiciliul sau locatia lor.

Livram gratuit produsele noastre prin reprezentanti in Bucuresti si in zonele aproapiate si in restul tarii prin firma de curierat rapid.

Consilierii nostri va stau la dispozitie pentru detalii suplimentare .

Call Now Button