DESPRE NOI

Principalul motiv pentru care am inceput aceasta activitate a fost dorinta de a oferi celorlalti ce isi doresc, mai exact corectitudine. Chiar daca traim intr-o tara minunata, din pacate in cele mai multe din cazuri respectul, reciprocitatea si corectitudinea lipsesc in relatiile interumane. Am oferit intotdeauna apropiatiilor nostri cele enumerate mai sus si ne-am propus sa nu ne oprim aici si tratam fiecare potential client in acest mod.
Dorim sa ne evidențiem pe piața din România nu doar prin prețurile mici pe care le oferim, dar mai ales prin calitatea serviciilor și punctualitate. Mizăm pe o calitate ridicată la prețuri mici, deoarece acesta este ceea ce căutăm cu toții. Ne propunem să iti punem la dispoziție cele mai noi și calitative modele de jaluzele verticale și rolete.
Pentru că punem pasiune în munca pe care o facem, ne bazăm mai mult pe recomandări decât pe orice altă publicitate.

DE CE SA ALEGI PARADISUL JALUZELELOR?
  • Ne deplasam GRATUIT pentru masuratori si prezentare mostre in timpul tau liber, dimineata sau seara dupa program
  • Iti oferim transportul GRATUIT
  • Suntem singura companie care repara GRATUIT solutiile de umbrire in perioada garantiei chiar daca s-au stricat din vina ta
  • Iti oferim montaj calificat
  • Am onorat cu aceeasi seriozitate comenzi pentru locuinte in valoare de 50 lei si comenzi pentru companii in valoare de 28.000 lei
  • Am montat peste 1000 mp de solutii de umbrire
  • Am montat rolete pentru geamuri de 0,2 mp dar si pentru inaltimi de peste 2,5 m
  • Raspundem cererilor de oferta in aceeasi zi lucratoare, daca sunt adresate in timpul programului
  • Nu am refuzat nicio comanda si am oferit serviciul de masuratori si montaj chiar si pentru un singur produs

Serviciile oferite de noi se adresează persoanelor fizice şi juridice de pe intreg teritoriul României. Pentru clienţii din Bucureşti şi Ilfov, efectuăm gratuit masurătorile, prezentăm catalogul cu mostre si livrăm cea mai bună soluţie de umbrire a spaţiului. Dacă sunteţi din alt judeţ, oricât de indepărtat, vă putem livra solutiile umbrire dorite prin intermediul firmei de curierat rapid.

LA UN TELEFON DISTANȚĂ DE JALUZELELE IDEALE!

Transmite dimensiunile geamului/spaţiului unde doresti montarea jaluzelelor/roletelor si vei primi o ofertă pe loc. In cazul in care vei alege calitatea şi esti din Bucureşti sau din imprejurimi, un specialist se va deplasa la tine cu catalogul de mostre. In 12 zile lucrătoare te vei bucura de o cameră mai frumoasă şi de un ambient mai plăcut .
Consilierii noştri iti vor acorda tot suportul in alegerea potrivită si toate informaţiile necesare pentru a putea măsura chiar tu spaţiul unde doresti montarea jaluzelelor sau a roletelor.

Call Now Button