JALUZELE VERTICALE


Jaluzelele verticale sunt o soluţie de umbrire foarte apreciata in Bucuresti si in Romania. Se incadreaza cu succes in decorul spaţiilor comerciale, cladirilor de birouri, dar au un aport important si in amenajarea locuintei tale. Ele creeaza un spatiu intim si relaxant chiar daca vorbim de birou sau daca ne referim la spatiul privat unde trebuie sa petreci un timp de calitate .

Venim in ajutorul tau cu servicii complete: masuratori, transport si montaj. Garantam produsele comercializate, daca nu corespund mostrelor prezentate sau masuratorilor, primesti banii inapoi .

Consilierii de la paradisuljaluzelelor.com iti stau la dispozitie pentru a-ti oferi sugestii in alegerea celei mai bune variante.

Mai jos iti vom prezenta materiale cu ajutorul cărora noi putem produce cele mai bune soluţii de umbrire pentru spaţiului tau.

 

Prima varianta se poate incadra perfect in clădirile de birouri, având linii discrete pe suprafaţa materialului.

Va acorda o notă de eleganţă si discreţie oricărui spaţiu. ​

Trebuie sa pretuim resursele umane si sa le oferim cele mai bune conditii de munca, pentru a da cel mai bun randament. Caldura si lumina solara sunt doi factori importanti pentru confortul unei persoane si este nevoie sa intervenim asupra lor. Cu aceasta gama de jaluzele vei putea facilita conditii mai bune la un pret excelent.

 

​Varianta numărul doi oferită de compania noastră este una simplă in totalitate. Se potriveşte oricărui spaţiu care doreşte să păstreze un aer conservator.

Putem recomanda aceste jaluzele verticale pentru cabinete medicale şi şcoli . ​

Ca şi oameni maturi si copiii au nevoie de condiţii optime pentru a se putea concentra. Majoritatea sălilor de curs au foarte multe geamuri si desigur copiii sunt asezaţi in proximitatea lor, pentru a nu ii deranja in procesul de invăţăre, vă recomandăm aceasta gamă.

A treia gama de mostre, menţine nota de eleganţă şi simplitate.

Diferenţa se poate observa in textura materialului.
Consilierii noştri considera ca pot crea aceeaşi armonie ca varianta prezentată anterior intr-o instituţie de învăţământ sau intr-un cabinet medical.

Majoritatea producătorilor de medicamente recomandă ca acestea sa fie păstrate intr-un loc ferit de razele solare si răcoros, exact efectul pe care jaluzelele verticale il produc.

 

​La varianta numărul patru dorim sa prezentăm două modele .
Un model are un design vesel, având desene drăguţe ca nişte fulgi de zăpadă dispuse pe toată suprafaţa .

Celălalt are dispuse linii oblice, ambele putând fi folosite in recepţia unei clădiri de birouri sau in orice locuinţă.

 

Aceste sunt doar câteva din sugestiile noastre, gama de mostre este mult mai mare in comparaţie cu materiale prezentate mai sus.

Pentru mai multe sugestii, suna-ne la 0724 123 376 si vom veni in cel mai scurt timp sa găsim impreună soluţia potrivită pentru casa, biroul, şcoala, magazinul, cabinetul medical sau oricare alt spaţiul ce necesită o lumină solară mai slaba.

SOLUŢII ACCESIBILE PENTRU O CASA PRIMITOARE !

 

Putem veni in ajutorul tau cu cele mai interesante solutii de umbrire din Bucuresti. In catalogul cu mostre vei gasi sigur cea mai buna varianta din toate punctele de vedere: calitate, aspect si nu numai.

Mostrele prezentate mai sus sigur te-au convins că avem cea mai bună soluţie pentru locuinţa, biroul, hotelul dumneavoastră. Dacă insă mai ai dubii in legatură cu calitatea materialului, venim imediat si il prezentăm.


Jaluzelele verticale pot fi concepute atât pentru suprafaţa geamului cât si pentru intreaga distanţă dintre tavan şi pardoseală.
Ne remarcăm prin varietatea de materiale şi culori oferite in alegerea jaluzelelor. Dacă doresti un produs unic si care te caracterizează, poţi vizita rubrica “Produse Personalizate“ .

Consilierii noştri iti stau la dispozitie cu cele mai bune soluţii, oferindu-ti suportul in orice moment.

Putem livra produsele alese de dumneavoastră in: Bucuresti, Calarasi, Constanta, Slobozia, Galati, Focsani, Vaslui, Iasi, Botosani, Suceava, Piatra Neamt, Bacau, Buzau, Ploiesti, Giurgiu, Alexandria, Slatina, Pitesti, Targoviste, Brasov, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Targu Mures, Bistrita, Baia Mare, Satu Mare, Zalau, Cluj, Alba Iulia, Sibiu, Ramnicu Valcea, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Targu Jiu, Resita, Deva, Timisoara, Arad, Caransebes, Lugoj, Ramnicu Sarat, Tulcea si nu numai.

 

 

 

CULORI NONCONFORMISTE !
Aducem un plus de culoare in casa ta. Cu ajutorul catalogului de materiale foarte generos, sigur vei găsi nuanta care se potriveşte cel mai bine, chiar daca vorbim de o locuinţă din Bucureşti aranjată modern, sau ne referim la un birou care trebuie sa păstreze un aer clasic .

MĂSURĂTORI  JALUZELE VERTICALE 

Pentru a efectua chiar tu masuratorile, trebuie sa ai in vedere cateva aspecte foarte simple si usor de pus in practica.
Stabilirea locului unde doresti montajul lor. Luati in calcul prezenta unor corpuri care pot impiedica deschiderea eficienta, cum ar fi obiecte de mobilier. Este obligatoriu ca garnisa(partea superioara a jaluzelelor verticale) sa fie amplasata cu minim 30 milimetri deasuprea ferestrei pentru o deschidere eficienta.
Pentru un rezultat precis, daca spatiul are latimea sau inaltimea mai mare, este imperios ca instrumentul de masurat(ruleta de preferat) sa fie intins la maxim.
Masurati exact (fiecare milimetru este important) :

  • inaltimea totala a spatiului, trebuie masurat in minim 3 locuri pentru a nu fi diferente de nivel , din cea mai mica se scad intre 30 si 50 milimetri(in functie de spatiul pe care doresti sa il lasi in partea de jos), rezultand inaltimea finala.
  • latimea totala a spatiului, din care se scad 15 milimetri , rezultand latimea finala

Poti folosi ca exemplu imaginea de mai jos, unde inaltimea este reprezentata de o sageata rosie si latimea de o sageata verde. Din dimensiunile luate conform imaginii, trebuie scazuti cei 30-50 mm pentru inaltime si cei 15 milimetri pentru latime .

Transmite dimensiunile in cadrul unui email la adresa: paradisul.jaluzelelor@gmail.com sau la numarul de telefon: 0724 123 376 si veti primi o oferta ce va contine pretul final.

​Pentru clientii din Bucuresti, efectuam gratis masuratorile si prezentam catalogul cu mostre la domiciliul sau locatia lor.

Livram gratuit produsele noastre prin reprezentanti in Bucuresti si in zonele aproapiate, iar in restul tarii prin firma de curierat rapid.

Consilierii nostri va stau la dispozitie pentru detalii suplimentare .

Call Now Button