DRAPERII PERSONALIZATE

OFERIM UN PLUS DE ELEGANŢĂ LOCUINŢEI! ​

Cu ajutorul serviciului de imprimare al draperiilor, te ajutăm sa ai o locuinţă unică.
Gama largă de materiale iti va intrece orice aşteptare .
In primul rând ne dorim clienţi satisfacuţi si din acest motiv vrem să oferim nu doar un paletar cu modele, ci modele personalizate pentru fiecare casă in parte.
Ştim ca fiecare om este unic iar noi putem oferi posibilitatea ca si decorarea locuintei dumneavoastră să fie unică .

OFERIM UNICITATE , CALITATE , SERIOZITATE!!

Dacă ai găsit un model şi simţi că îi lipseşte un mic detaliu, noi vom transforma dorinţa ta in realitate.

Chiar dacă posibilităţile din Bucureşti in alegerea designului perdelelor, jaluzelelor si a roletelor sunt foarte multe, compania noastră doreşte să iti ofere posibilităţi nelimitate prin personalizarea lor.

Materialele comercializate sunt de cea mai inaltă calitate, fiind importante din Germania, iar calitatea imprimării este excepţională. Aceste două criterii fiind indeplinite, putem spune că vom satisface si cele mai exigente cerinte.

Ca si la restul produselor, vrem să venim in intâmpinarea ta in orice problemă. Noi nu vrem doar sa ne vindem produsele, vrem să lăsăm clienţii mulţumiţi. Cum reuşim să făcem asta? Tratam clientii cu seriozitatea pe care asteptam sa o primim, executând draperii personalizate la orice dimensiune si ne ocupăm si de montarea lor.

MASURATORI DRAPERII PERSONALIZATE

Pentru a efectua chiar tu masuratorile pentru draperiile personalizate trebuie sa ai in vedere cateva aspecte foarte simple si usor de pus in practica.
Stabilirea locului unde doresti montajul lor.
Masoara exact (fiecare milimetru este important) :

  • inaltimea totala a spatiului, trebuie masurat in minim 3 locuri pentru a nu fi diferente de nivel, din cea mai mica se scad intre 30 si 50 milimetri (in functie de spatiul pe care doresti sa il lasi in partea de jos sau cea de sus), rezultand inaltimea finala.
  • latimea totala a spatiului, pentru perdele personalizate este necesar ca latimea sa fie mai mare cu jumatate din dimensiunea spatiul, rezultand latimea finala. Daca spatiul are latimea de 3 metri, draperia trebuie sa aiba latimea de 4.5 metri.

Poti folosi ca exemplu imaginea de mai jos, unde inaltimea este reprezentata de o sageata rosie si latimea de o sageata verde. Din dimensiunile luate conform imaginii, trebuie scazuti cei 30-50 mm pentru inaltime si adaugat jumatate din dimensiunea spatiului pentru latime.

Transmiteti dimensiunile in cadrul unui email la adresa : paradisul.jaluzelelor@gmail.com sau tel : 0724 123 376 si veti primi o oferta ce va contine pretul final.

​Pentru clientii din Bucuresti, efectuam gratis masuratorile si prezentam catalogul cu mostre la domiciliul sau locatia lor.

Livram gratuit produsele noastre prin reprezentanti in Bucuresti si in zonele aproapiate si in restul tarii prin firma de curierat rapid.

Consilierii nostri va stau la dispozitie pentru detalii suplimentare .

Call Now Button