Paneluri japoneze

Panelurile japoneze au linii drepte și un design minimalist si reprezinta atat pentru locuintele personale cat si pentru birouri varianta potrivita pentru obtinerea unui decor de vis.

Acestea reprezintă o soluție excelentă pentru decorarea ferestrelor moderne datorită frumuseții lor și posibilităților decorative nenumărate.

Panourile japoneze sunt potrivite în special pentru acoperirea ferestrelor mari de la podea până la tavan, dar sunt potrivite si pentru ferestre mai mici și chiar ca un panou glisant practic care separă spațiile diferite într-o cameră multifuncțională. Sunt fabricate din mai multe panouri, fabricate cu din acelasi material.

Transmite dimensiunile in cadrul unui email la adresa: paradisul.jaluzelelor@gmail.com sau la numarul de telefon: 0724.123.376 si vei primi o oferta finala de pret.        Pentru clientii din Bucuresti, efectuam gratis masuratorile si prezentam catalogul cu mostre la domiciliul sau locatia lor.                                                                                                      Livram gratuit produsele noastre prin reprezentanti in Bucuresti si in zonele aproapiate iar pentru restul tarii prin firma de curierat rapid.

DETALII TEHNICE PANELURI JAPONEZE

Call Now Button