ROLETE TEXTILE

​Producem, personalizăm si montăm cele mai noi modele.
O colecţie largă de materiale de calitate !

Varianta cea mai populara in solutiile de umbrire este reprezentata de rulourile interioare. Datorita caracteristicilor deosebite se poate incadra cu usurinta in orice decor. Spatiul ocupat este unul extraordinar de mic si pot fi utilizate fie ca doriti sa diminuati puterea solara sau pentru a crea intimitate. Se pot produce intr-o diversitate larga de culori, texturi si variante.

O noua gama de rolete si-a facut loc pe piata din Europa si Romania, ne referim la roletele zebra sau day and night. Daca pana acum principalul inconvenient al variantei de umbrire pomenita, era reprezentat de faptul ca nu se putea regla nivelul de lumina care patrunde intr-o incapare, acum avem solutii si pentru cel mai exigente cerinte.

Rolete textile reprezinta buna soluţie pentru a iti oferi confortul dorit cand lucrezi la pc sau pur şi simplu petreci timpul pe internet .
Iti acordă posibilitatea să utilizezi calculatorul chiar dacă este poziţionat lânga geam. De asemenea temperatura va fi considerabil mai mică.
Ajută la transformarea spaţiului intr-un mediu plăcut atât pentru tine cât si pentru familie.

TRANSFORMĂM LOCUINŢA TA IN OAZA DE LINIŞTE !

Rulourile interioare sunt un adevărat ajutor dacă doresti sa dormi puţin mai mult decât de obicei. Poţi observa in imaginea alăturată cât de mult pot facilita un somn odihnitor.

Intr-un oraş ca Bucureşti, sanşele să ai nevoie de un somn prelungit sunt foarte mari, stiind cu toţii de câte ori ne-a prins noaptea lucrând.
După o tură de noapte roletele iti vor oferi intunericul de care ai nevoie pentru incărcarea bateriilor.

Poţi opta pentru variante uni, colorate sau personalizate cu orice fotografie. Pentru mai multe detalii despre personalizarea produselor, poţi vizita rubrica “Produse personalizate”

Te asigurăm ca vei găsi materialul si culoarea preferată in catalogul cu mostre, pe care il putem prezenta oricând .

Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi la numarul de telefon: 0724 123 376 pentru o ofertă de preţ, un consilier iti oferă pe loc cel mai bun preţ pentru serviciile oferite . Nu este nevoie de nicio deplasare, venim la tine la birou sau acasă, iti prezentăm modelele si in maxim 12 zile lucratoare vei avea produsul mult dorit .

Call Now Button