JALUZELE VERTICALE PERSONALIZATE

Jaluzelele verticale personalizate transforma orice incapere in spatiul tau mult visat, oferindu-i unicitate si stil.
​Te ajutam sa alegi imaginea care se potriveste cel mai bine stilului tau. In acest mod, te vei bucura nu doar de umbra si racoare, ci si de un decor placut .

 

EDITAREA IMAGINII

​Ne asigurăm că imaginea aleasă oferă rezoluția necesarea pentru un print de calitate, astfel încât să fii mulțumit de rezultatul final.

Screenshot 2021-05-12 125154

​MĂSURĂTORI JALUZELE VERTICALE PERSONALIZATE

Pentru a efectua chiar tu masuratorile pentru jaluzelele verticale personalizate, trebuie sa ai in vedere cateva aspecte foarte simple si usor de pus in practica.
Stabilirea locului unde doresti montajul lor. Luati in calcul prezenta unor corpuri care pot impiedica deschiderea eficienta, cum ar fi obiecte de mobilier. Este obligatoriu ca garnisa (partea superioara a jaluzelelor verticale) sa fie amplasata cu minim 30 milimetri deasuprea ferestrei pentru o deschidere eficienta.
Pentru un rezultat precis, daca spatiul are latimea sau inaltimea mai mare, este imperios ca instrumentul de masurat (ruleta de preferat) sa fie intins la maxim.
Masoara exact (fiecare milimetru este important) :

  • inaltimea totala a spatiului, trebuie masurat in minim 3 locuri pentru a nu fi diferente de nivel, din cea mai mica se scad intre 30 si 50 milimetri (in functie de spatiul pe care doriti sa il lasati in partea de jos) , rezultand inaltimea finala.
  • latimea totala a spatiului,din care se scad 15 milimetri, rezultand latimea finala

Poti folosi ca exemplu imaginea de mai jos, unde inaltimea este reprezentata de o sageata rosie si latimea de o sageata verde. Din dimensiunile luate conform imaginii, trebuie scazuti cei 30-50 mm pentru inaltime si cei 15 milimetri pentru latime.

Transmiteti dimensiunile in cadrul unui email la adresa : paradisul.jaluzelelor@gmail.com sau tel : 0724 123 376 si veti primi o oferta ce va contine pretul final.

​Pentru clientii din Bucuresti, efectuam gratis masuratorile si prezentam catalogul cu mostre la domiciliul sau locatia lor.

Livram gratuit produsele noastre prin reprezentanti in Bucuresti si in zonele aproapiate si in restul tarii prin firma de curierat rapid.

Consilierii nostri va stau la dispozitie pentru detalii suplimentare .

Call Now Button