Echia de la Paradisul Jaluzelelor poate produce: rolete sau rulouri interioare personalizate, jaluzele verticale personalizate, perdele personalizate, draperii personalizate. Avem o gama variata de materiale ce se pot imprima, este nevoie doar să ne trimiti fotografia preferată si o putem transpune in cel mai scurt timp.

Dorim să ajutăm nu doar la imbunătăţirea aspectului ci să avem un aport şi la buna dispoziţie a ta si a familiei. Dacă esti o persoana activă care preferă plimbările, putem aduce muntele in casa ta, prin imprimarea oricărui peisaj. De asemenea daca intr-o zi posomorâtă de iarna primul lucru pe care il vei vedea este un răsărit de soare, sigur vei incepe ziua cu o stare de spirit mai bună.

Dacă copilul tau va avea eroii preferaţi la geam, sigur nu se va mai infricoşa atunci cand afară tună si fulgeră. Sunt doar câteva exemple din modul in care iti poti decora casa, dar cele mai bune idei le primim tot de la clienţi pe care ii incurajăm sa fie diferiti.

Desigur, suntem convinşi ca personalizarea jaluzelelor va acorda o nota de eleganţă şi stil casei dumneavoastră. ​

​Putem onora orice comandă de jaluzele.rolete, paneluri textile, perdele, draperii din Bucureşti si toată ţara. Tot ce trebuie să faceţi este să ne trimiteţi o poză la o calitate buna si noi o transformăm in decor pentru camera.
Suntem siguri că un producător local nu va putea imprima la calitatea pe care intenţionăm să o aducem in casa ta. Asigurăm transportul de rolete sau jaluzele personalizate in toate oraşele mari din ţară, printre care enumerăm: Bucuresti, Calarasi, Constanta, Slobozia, Galati, Focsani, Vaslui, Iasi, Botosani, Suceava, Piatra Neamt, Bacau, Buzau, Ploiesti, Giurgiu, Alexandria, Slatina, Pitesti, Targoviste, Brasov, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Targu Mures, Bistrita, Baia Mare, Satu Mare, Zalau, Cluj, Alba Iulia, Sibiu, Ramnicu Valcea, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Targu Jiu, Resita, Deva, Timisoara, Arad, Caransebes, Lugoj, Ramnicu Sarat, Tulcea si nu numai.

 

Call Now Button