Rulouri exterioare din aluminiu

​Comercializam si montam rulouri exterioare din aluminiu in Bucuresti. Pentru a ne asigura ca ai un produs care se potriveste perfect cu geamul sau spatiul tau, ne deplasam gratuit pentru a lua masuratorile si a gasi impreuna cea mai buna solutie.
Cele mai intalnite culori ale rulourilor, sunt alb si maro. Dar tinand cont de faptul ca dorim sa producem un produs exclusivist, detinem in catalogul cu mostre si culori care imita perfect tamplaria geamului: stejar auriu, nuc, mahon, stejar inchis sau chiar culori mai excentrice, din care putem enumera: crem, bordeaux, verde, galben, arginitiu si altele.

Avand in vedere utilizarea la exterior a produsului, iti oferim varianta optima care va rezista intemperiilor cauzate de natura. In Romania diferentele de temperatura dintre anotimpul calduros si cel racoros sunt considerabile, lucru de care tinem cont si vrem sa avem un aport in scaderea costurilor din locuinta ta.
Iti propunem sa achizitionezi un produs fabricat din doua straturi de aluminiu, avand la mijloc un strat de spuma poliuretanica, pentru izolare termica si fonica.
Mai mult decat atat, dupa ce sunt montate, pe langa calitatile exceptionale ale componentelor, vor crea si o perna de aer, care va mari contributia in scaderea costurilor de intretinere. Nu vei tine doar frigul si caldura departe de locuinta ta, vei mari si durata de viata a tamplariei pvc, care la schimburile de caldura se poate deforma.

Calitate superioara la preturi accesibile.

Masuratori si montaj efectuat de personal calificat.

De ce sa alegi rulourile exterioare?

Chiar daca in principal costurile initiale sunt mai mari decat a celorlalte solutii de umbrire, rulourile exterioare din aluminiu au cel mai bun pret, tinand cont de beneficile pe care le aduc in locuinta ta.

Rulourile exterioare comercializate, iti ofera posibilitatea ca atunci cand sunt coborate, sa lasi lumina sa patrunda usor in incaperea ta.
In felul acesta menti temperatura scazuta in locuinta, dar razele soarelui iti vor aminti ca afara este zi.

​Exista posibilitatea montarii cate unui rulou pentru fiecare geam, oferindu-ti posibilitatea sa te joci cu razele solare, lansandu-le sa patrunda suficient de mult cat sa iti ofere o buna dispozitie, dar sa nu creeze un discomfort.

 

 

Dorind sa ne perfectionam continuu si sa oferim cele mai bune solutii pentru umbrirea si protectia locuintei tale, am inclus in oferta noastra si rulourile mixte, ce au in componenta lor plasa pentru insecte.

Plasa este incastrata in aceiasi carcasa si va fi actionata manual, protejandu-va impotriva insectelor deranjante.

​Un alt atu al variantei propuse este gradul antiefractie, putand fi accesorizate cu diferite tipuri de inchideri: zavor simplu, zavor automat si inchidere cu cheie. Inchiderea cu cheie se fixeaza pe ultima lamela si are aceeasi utilizare ca celelalte, doar ca se poate inchide din exterior, fiind o solutie pentru spatii comerciale.

zavor simplu

zavor automat

​inchidere cu cheie

Contacteaza-ne pentru cea mai buna oferta de pret .

Call Now Button