JALUZELE PLISATE

​Jaluzelele plisate alunecă pe canalele laterale care vă permit să mutați bara în sus și în jos pentru a determina acoperirea ferestrei.
Combina designul ultra-modern cu un control superb al vizibilitatii, luminii si temperaturii.
Sunt usor de intretinut fiind suficienta o aspirare a prafului la intervale de timp regulate sau o simpla curatare cu o laveta umeda.
Jaluzelele Plisate sunt partenerul ideal al ferestrelor fixe, dar mai ales al ferestrelor cu deschideri normale si oscilobatante, se pot adapta tuturor tipurilor si formelor de ferestre. Acestea se fixeaza atat in partea superioara cat si in partea inferioara, astfel vor ramane lipite de tamplarie indiferent de pozitia ferestrei.

In functie de intensitatea razelor solare ce bat in fereastra, dispunem de o serie de modele ce vor satisface cu siguranta cerintele tale.
– Modele semitransparente ce va feresc de privirile indiscrete si permit patrunderea luminii naturale in incapere.
– Modelele semiopace ce filtreaza lumina.
– Modele opace ce nu permit patrunderea in incapere a razelor solare.

Aceste jaluzele plisate sunt potrivite pentru ferestrele cu sistem Velux si filtreaza lumina, in acelasi timp oferind intimitatea dorita. Pot fi ajustate de sus sau de jos in functie de necesitatile tale pentru diferite ocazii sau momente ale zilei.
Iata motivele pentru care va recomandam jaluzelele plisate:
– Designul uimitor de materiale.
– O colectie extraordinara de culori.
– Straturile translucide pentru filtrarea usoara a soarelui.
– Jaluzelele plisate se monteaza intre baghetele ferestrei
– Jaluzelele plisate sunt țesute din poliester, țesătura fiind plisată, permițând practic acestora să dispară când sunt ridicate.
– Pot fi montate atat in partea superioara a ferestrei, cat si in partea inferioara, actionarea facandu-se de jos in sus, limitand cantitatea de lumina care intra in incapere, printr-un sistem propriu de blocare la orice inaltime pe traseul jaluzelei.

De ce sa alegi jaluzelele plisate pentru casa ta?

Cu o gama larga de culori, inclusiv alb, neutre, subtile si culori indraznete, vibrante, puteti alege modele si texturi care va vor completa camera.
Aceste nuante au pliuri frumoase de sus in jos pe ambele placute .
Jaluzelele noastre plisate sunt de înaltă calitate, și un plus excelent pentru orice locuinta.
Sunt utile atat pentru locuintele personale cat si pentru cladirile de birouri .
Asiguram o gama variata de modele si culori pentru a satisface toate cerintele tale.

Transmite dimensiunile in cadrul unui email la adresa: paradisul.jaluzelelor@gmail.com sau la numarul de telefon: 0724 123 376 si veti primi o oferta ce va contine pretul final.

​Pentru clientii din Bucuresti, efectuam gratis masuratorile si prezentam catalogul cu mostre la domiciliul sau locatia lor.

Livram gratuit produsele noastre prin reprezentanti in Bucuresti si in zonele aproapiate, iar in restul tarii prin firma de curierat rapid.

Consilierii nostri iti stau la dispozitie pentru detalii suplimentare .

Call Now Button