RULOURI INTERIOARE PERSONALIZATE

 

​Calitatea ridicată a materialelor folosite fac roletele personalizate să se integreze perfect în decorul oricărei camere. Nivelul ridicat de personalizare le fac potrivite pentru orice spațiu, de la o cameră de oaspeți până la hoteluri de lux.

Poti opta pentru varianta cu casetă sau simplă cum este prezentată in imaginea alaturată. Dorim sa imbunătăţim fiecare c​ameră din Bucureşti si din oricare alt oraş din România cu ajutorul roletelor . Chiar daca esti din alt oraş nu iti face griji, deoarece dupa primirea acceptului dumneavoastră in maxim 12 zile vei avea in casa ta modelul dorit cu ajutorul firmei de curierat rapid.

Deşi sunt foarte uşor de montat, ne place să oferim servicii complete şi dorim să te ajutăm si cu montajul lor cu personal calificat.

Un consilier este gata să iti acorde tot suportul in alegerea celei mai bune variante si vom imbunătaţii camera ta si vom spori confortul prin scăderea temperaturii.

Un plus de stil !!!

PERSONALIZARE FĂRĂ LIMITE!

Poți alege dintr-o gamă diversificată de materiale, în timp ce în privința pozelor posibilitățile sunt nelimitate.

Imprimam roletele textile pentru interior cu ajutorul imprimantelor de ultima generatie. Garantam calitatea produsului, daca nu sunteti multumit deplin, primiti banii inapoi.

MASURATORI ROLETE PERSONALIZATE

Pentru a efectua chiar tu masuratorile pentru roletele personalizate, trebuie sa ai in vedere cateva aspecte foarte simple si usor de pus in practica.
Stabilirea locului unde doresti montajul lor. Ia in calcul distanta pana la perete a geamului, deoarece in partea de sus vei avea un surplus de 4-8 centimetri sau mai mult(in functie de inaltimea roletei) si sunt cazuri in care geamul nu se va mai deschide la maxim.
Pentru un rezultat precis este obligatoriu ca instrumentul de masurat(ruleta de preferat) sa fie intins.

​Exista doua variante de rolete personalizate: simple sau cu caseta.

ROLETE PERSONALIZATE SIMPLE
ROLETE PERSONALIZATE CU CASETA
rolete-personalizate-cu-caseta_orig
  1. Rolete personalizate simple sau fara caseta

​Pentru cele simple, modul in care trebuie sa efectuezi masuratorile, este urmatorul :

Masoara exact(fiecare milimetru este important):

  • inaltimea totala a geamului – sticla, la care se adauga bagheta de 15 – 20 mm(poate diferi putin de la producator, la producator) in fiecare parte(stanga si dreapta ) din structura geamului termopan, de aici rezultand inaltimea panza. Daca sticla are inaltimea 1000 mm, trebuie adaugati 30 – 40 mm(in functie de producator) rezultand o inaltime panza de: 1030-1040 mm.
  • latimea totala a geamului – sticla, la care se adauga bagheta de 15 – 20 mm (poate diferi putin de la producator, la producator) in fiecare parte(stanga si dreapta) din structura geamului termopan, de aici rezultand latimea panza. Daca sticla are latimea 900 mm, trebuie adaugati 30 – 40 mm(in functie de producator) rezultand o latime panza de: 930 – 940 mm

Poti folosi ca exemplu imaginea de mai jos, unde inaltimea panzei este reprezentata de o sageata rosie si latimea panzei de o sageata verde. Observati ca fiecare sageata cuprinde si bagheta de 15-20 mm de care v-am spus mai sus.

​!!! Atentie pe langa latimea panzei pe care ai masurat-o conform indicatiilor, sistemul de prindere/actionare depaseste cu inca 40 mm panza(20 mm stanga si 20 mm in dreapta). Pentru noi este suficient sa ne trimiti dimensiunea panzei in cazul roletelor simple, dar trebuie luat in considerare acest aspect, deoarece sunt cazuri in care lipsa spatiului nu permite montarea roletei!!!

     2. Rolete personalizate  cu caseta

Pentru cele cu caseta, modul in care trebuie sa efectuati masuratorile, este urmatorul:
Masoara exact(fiecare milimetru este important):

  • inaltimea totala a geamului – sticla, la care se adauga bagheta de 15 – 20 mm, (poate diferi putin de la producator, la producator) in fiecare parte ( stanga si dreapta ) din structura geamului termopan, de aici rezultand inaltimea finala. Daca sticla are inaltimea 1000 mm, trebuie adaugati 30 – 40 mm(in functie de producator) rezultand o inaltime finala de : 1030-1040 mm.
  • latimea totala a geamului – sticla, rezultand latimea panzei.Dimensiunea panzei trebuie sa fie exact cat e sticla. ​
  • latimea totala a geamului – sticla, la care se adauga bagheta de 15 – 20 mm (poate diferi putin de la producator, la producator) in fiecare parte(stanga si dreapta) din structura geamului termopan, de aici rezultand latimea finala. Daca sticla are inaltimea 900 mm, trebuie adaugati 30 – 40 mm (in functie de producator) rezultand o inaltime finala de : 930 – 940 mm.

Poti folosi ca exemplu imaginea de mai jos, unde inaltimea este reprezentata de o sageata rosie si latimea de o sageata verde.
​Observati ca fiecare sageata are extremitatiile in interiorul geamului.

Pentru roletele cu caseta este necesar sa ne trimiti trei dimensiuni:inaltime totala – latime panza si latime finala.

Daca ai nevoie de putin ajutor, un consilier te poate ajuta de luni pana sambata.

Transmite dimensiunile in cadrul unui email la adresa: paradisul.jaluzelelor@gmail.com sau la numarul de telefon: 0724.123.376 si vei primi o oferta finala de pret.

Pentru clientii din Bucuresti, efectuam gratis masuratorile si prezentam catalogul cu mostre la domiciliul sau locatia lor.

Livram gratuit produsele noastre prin reprezentanti in Bucuresti si in zonele aproapiate iar pentru restul tarii prin firma de curierat rapid.

Call Now Button