GARAJUL – DECOR ESENTIAL

Un garaj nu trebuie sa fie neaparat situat langa locuinta. In ziua de astazi, in special in orasele mari, nu toata lumea poate spune ca locuieste ” la casa “. Blocurile de apartamente cu parcari exterioare sau zonele rezidentiale cu parcari subterane domina tot spatiul urban. O modalitate foarte populara, in special pentu cei pasionati de autoturismele lor, ce vor sa le protejeze de intemperii si sa fie proprii lor mecanici, este cea de inchiriat / cumparat depozite si garaje din complexe specializate.

 

Toti indivizii se gandesc prima si prima oara la echipamentul necesar pentru garaj, dar ignora faptul ca initial, este necesara crearea unui mediu placut si practic, pentru ca acestia sa-si poata desfasura activitatea corespunzator. De exemplu, lipsa unui sistem de ventilatie corespunzator sau a unui sistem de luminare si umbrire poate avea efecte dezastruoase asupra unui proces de vopsire a vehiculului sau unuia de constructie a motorului.       

            

Cele mai importante investitii sunt cele de baza. Putem alege o modalitate clasica de inchidere a garajului, cum ar fi portile, sau una mai moderna, cum ar fi folosirea unor rulouri exterioare. In general, in cazul garajelor externe, aplicarea unor rulouri exterioare sunt mult mai convenabile ca pret, si ofera beneficii asemanatoare portilor sau usilor retractabile.

 

 

 

 

 

O alta alegere buna este reprezentata de stabilirea unui sistem de ventilatie corespunzator. Pentru un garaj ce are ca scop lucrul cu autovehicule, nu este suficient montajul a catorva ferestre. Trebuie sa avem in vedere toate gazele toxice cu care vom avea de aface. Pentru a economisi bani, o solutie aleasa de multi indivizi este achizitionarea de ventilatoare de dimensiuni mari, pentru a sufla aerul incarcat cu particule toxice in exterior. Aceasta metoda, in schimb, nu ne poate asigura o eficienta comparabila cu un sistem complex format din aerisiri si ventilatoare, ce permit lucrul intr-un spatiu izolat de aerul de afara.

Pentru a folosi spatiul pe care il avem la capacitate maxima, ne putem achizitiona diverse suporturi, pentru a organiza toate uneltele si echipamentele folosite, astfel mentinand si o ordine a lor, pentru a nu fi dezorganizati.

Culoarea interioara a garajului nu este de mare importanta, pentru ca inevitabil aceasta se va deteriora din cauza lucrului efectuat sau din cauza vaporilor de vopsea. In ciuda acestui fapt, putem sa fim creativi, pictand diverse desene ce ne ofera inspiratie sau sa folosim culori neutre, formate din nuante simple, ce pot fi reproduse usor, pentru a putea repara eventualele “accidente”.
In cazul in care garajul are in compozitie si ferestre, trebuie sa ne gandim si la o solutie optima de umbrire. Putem alege intre rolete (semiopace, opace , zebra), jaluzele orizontale, jaluzele verticale sau rulouri exterioare. Pentru un garaj, cele mai usor de intretinut ar fi jaluzelele orizontale sau rulourile exterioare , fata de rolete sau cele verticale. In schimb, roletele opace sau jaluzelele orizontale opace pot bloca lumina in totalitate, in caz ca ne deranjeaza lumina de afara. Putem gasi multe modele si pe ​www.ejaluzele.com/index.html.
​ Fie ca esti un impatimit al autovehiculelor, sau pur si simplu ai nevoie de un loc in care sa ” mesteresti ” in liniste, un garaj decorat corespunzator iti va usura munca si iti va permite sa dai randament maxim. Sculele sunt intr-adevar, cele mai importante, fara de care activitatea in sine nu s-ar putea produce, dar trebuie sa existe un mediu corespunzator pentru ca activitatea sa fie eficienta.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 14 =

Call Now Button