CAMERA DE STUDIU

Fie ca lucram acasa, invatam sau pur si simplu cautam un spatiu unde sa ne putem relaxa citind o carte, avem nevoie de un mediu linistit, pentru a nu ne intrerupe gandurile. Adesea asociata cu luxul, camera de studiu necesita, intr-adevar, o camera libera pe care nu multi o detin in locuintele lor. In ciuda acestui fapt, costurile amenajarii unui spatiu de acest fel sunt reduse, fiind nevoie doar de inspiratie si un simt dezvoltat al practicabilitatii.

In primul rand, trebuie sa profitam de tot spatiul disponibil. Chiar daca avem o incapere mica, putem sa o amenajam cu un birou dotat cu numeroase spatii de depozitare, cu dulapuri suspendate, cu rafturi in spatiile inguste si sa ne organizam toate documentele/ obiectele mici in cutii si dosare.
Un lucru foarte important il reprezinta culoarea camerei. Aceasta creeaza diferite stari sau stimuleaza anumite comportamente. De exemplu, o alegere buna pentru o camera de studiu, ar fi culorile albastru, verde sau mov. Culoarea albastra este renumita pentru scaderea tensiunii arteriale si a batailor inimii. Este considerata o culoare ce are efecte calmante si relaxante. Culoarea verde reprezinta cea mai odihnitoare culoare pentru ochi. De asemenea, ajuta la relaxare si la cresterea confortului. Culoarea mov stimuleaza creativitatea, iar variatiile mai deschise promoveaza un mediu odihnitor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 2 =

Call Now Button